Verkoop v/d Mosler MT900 GTR XX in Europa kan beginnen

De twintigste verjaardag van het bedrijf Mosler werd gevierd met de voorstelling van de MT600 GTR XX (XX verwijst naar de 20 jaar op Romeinse schrijfwijze). Op die verjaardagstaart komt vandaag de kers. Want met de euro4 emissietesten die nu achter de rug zijn kunnen ze beginnen aan de verkoop ervan in Europa. hip hip hoera! De 600pk sterke en 1.111kg wegende supercar kreeg de Corvette LS7 motor onder de kap. Daarmee doet hij zijn sprintje naar 100 in 3.1 seconden en tikt hij de topsnelheid af op 340 km/u. Bij de voorstelling ervan zei het bedrijf dat de bestuurder met deze wagen dieper op de rem kan staan, hogere snelheden haalt in de bochten en sneller optrekt.

Allemaal leuke muziek in onze oren dus. En over oren gesproken. Het bedrijf wist het klaar te spelen dat je, met de straatlegale versie, op topsnelheden een kracht van 1,1G op je schouders kan verwachten.

Mosler president Warren Mosler zei, "We are happy to begin delivery of these state-of-the-art supercars to our fans. Total performance has always been of the upmost importance to Mosler Automotive, and the MT900 GTR XX exemplifies our commitment to the fundamentals of performance technology."

Via Duitsland kan je dit 250.000 dollar kostende pareltje in huis halen.

 

Via Mosler

Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws