De Carlsson E-klasse: nieuwe info

De Carlsson Mercedes-Benz E-klasse heeft naast een aerodynamica kit ook een nieuw aangepast interieur, nieuw verlaagde C-Tronic ophanging en een aangepaste motor. De eerste in rij, de E250 CDI BlueEFFICIENCY diesel krijgt 40pk extra, wat het totaal op 244pk brengt. De tweede in rij is de 277pk sterke E 350 BlueEFFICIENCY die zo 46pk sterker is. De laatste in de rij is de E500 die een 5.5l V8 motor meekreeg met een CM50k compressorkit. Samen met een nieuw uitlaatsysteem, nieuwe geludidempers en high-performance katalysatoren krijgt deze 55pk meer. Dat wil zeggen dat deze E500 443pk sterk is.

Om de besturing te verbeteren heeft Carlsson een C-Tronic ophanging ontwikkeld. Daarmee kan je als bestuurder de wagen 43mm naar beneden laten zakken. Toppunt van dit systeem is, is dat de wagen de ophanging afstelt op de weg waarop je je bevind. En dan allemaal automatisch!

Het exterieur werd verrijkt met LED dagverlichting (verticaal geplaatst), een nieuwe bumper, lagere grill, side skirts, nieuwe achterbumper met geïntegreerde diffusor en twee dikke uitlaatpijpen. Daarnaast is er ook nog een dikke spoiler achteraan en een luchtinlaatraster her en der. De wielen gaat tot maatje 20inch.

Binnenin heb je enkele opties aan te vinken. Zo kan je gaan voor aluminium pedalen, exclusieve matjes met Carlsson logo, deurklinken binnenin van alluminium en een customized versnellingspook.

 

via carscoop

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws