Lorinser Mercedes GLK: eerste details

Na lang wachten zijn dan toch de eerste informatieve gegevens vrijgegeven van de Lorinser GLK. In Augustus vorig jaar werden reeds enkele schetstekeningen de wereld in gestuurd. In November werden die gevolgd door enkele afbeeldigen van de wagen zelf na de voorstelling op de Essen Motor Show. Maar goed, na al dat beeldvertoon zijn er nu enkele gegevens zwart op wit die we u kunnen meegeven. Laat ons beginnen met wat Lorinser wil bereiken met deze lang verwachte GLK. De bedoeling van Lorinser met deze GLK is het gevoel geven aan de bestuurder dat hij in een échte off-road wagen zit. Maar dat hij binnenin niets te kort komt op vlak van luxe en rijcomfort.

Een nieuwe Swabian bodykit, een Lorinser spoiler en nieuwe inleggingen voor de mistlampen zijn de grootste kenmerken van buitenaf. Lorinser zelf vertaalde het ons zo - "the visual link between the indicated underride protection elements on the front and the rear, as well as the Lorinser side sills."

De bumper moest ook power uitstralen, vandaar de musclecar-look. Achteraan werd de bumper eveneens aangepast om de uitlaatpijpen en sportgrille prima in te werken.

Wat we nog niet weten is jammer genoeg waar we allemaal op wachten. Namelijk de motorisatie upgrades. Die informatie, samen met de prijs zal dus voor een volgende keer zijn.

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
EvOd1rkbe 20:00
afbeelding van EvOd1rkbe

Proficiat, ze hebben hem nóg lelijker gemaakt.

VonStroke 10:43
afbeelding van VonStroke

Inderdaad, kan je moeilijk serieus nemen vind ik.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws