Lexus IS-C F-Sport

Waar bij merken als Mercedes, BMW en Audi respectievelijk de letters AMG, M en S staan voor supersportieve varianten van gewone wagens duidt Lexus dit soort modellen aan met een F. Hoewel het merk met de Lexus IS-F nog maar één zo'n sportieveling in de aanbieding heeft lanceert het toch ook als een heus gamma aan F-sport accessoires. Deze extra's zijn niet alleen beschikbaar voor de IS, maar ook voor de grotere GS en nu zelfs voor de nog maar pas gelanceerde IS C cabriolet.

Het F-sport gamma staat voor sportieve 19inch velgen, upgrades voor de remmen en ophanging alsook andere uitlaten ed. De ontwikkeling gebeurde in samenwerking met Toyota Racing Development waardoor je er zeker van kan zijn dat je zeker geen rommel koopt.

Het zijn dus niet alleen de looks van je wagen die worden aangepakt, ook de motor krijgt een stevige beurt. Door de nieuwe sportuitlaten en een beter luchtinlaatsysteem gaat de loopcultuur er sterk op vooruit. In het interieur beperken de extra's zich tot een sportievere schakelpook voor de manuele bak en een quick-shift pook voor de automatische bak die tot 35% sneller zou schakelen.

via motorauthority

Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Pieter Ameye 15:57
afbeelding van Pieter Ameye

Dit 'ding' is werkelijk te afschuwelijk voor woorden. Coupé cabrio's zijn meestal geen toonbeeld van elegantie maar dit is werkelijk bizar.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws