Citroën GT: Komt hij er dan echt?

Citroën had bij de lancering van het concept in Parijs nooit de intentie om deze GT in productie te laten gaan. Althans, dat vertelden ze toen. Maar omwille van de enorme belangstelling rond de wagen is men er over gaan nadenken. Blijkbaar ontving Citroën reeds bestelbonnen voor deze supercar. De laatste berichten vertellen ons dat er binnen de vier weken een antwoord zal komen in verband met het al dan niet in productie laten gaan van de Citroën GT. Zo wist het hoofd van productie Vincent Besson autocar te vertellen.

Mocht de PSA groen licht geven aan de productie ervan, zal deze in beperkte oplage verschijnen. Omwille van die lage oplage zal de prijs enorm hoog liggen. Alle kosten moeten immers gedekt worden. Momenteel wordt er gedacht aan vijftien exemplaren van een miljoen euro per stuk. Onder de motorkap zat in Parijs, bij de voorstelling, een hydrogene elektrische motor. Die zou vervangen worden door een V8 van Amerikaanse makelij. Franse charme en stijl wordt in combinatie gebracht met Amerikaanse brute kracht... I like.

via Autocar

Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
technopatat 20:48
afbeelding van technopatat

dan hoop ik enkele dingen, ten eerste maak het design beter dan de gemiddelde citroen(zeker als je het over sportkarren hebt bedoel ik...), ontwikkel een echt goede motor, en koop hem niet, en zorg dat hij om een bocht gaat, als ze dat allemaal kunnen gaat de naam van citroen wel een serieuse boost krijgen denkek!

SeMTeX 22:36
afbeelding van SeMTeX

een miljoen euro voor een citroën??
het mag dan nog de beste citroën ooit zijn, nee bedankt!! dan koop ik wel een bugatti

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws