BMW M7 voor het eerst gespot

De allereerste spyshots van de M7. Eindelijk is BMW betrapt. De zevenreeks zal zo te zien  een pak agressiever op worden. Deze zeven reeks moet dé sport super saloon worden in zijn segment. Want doordat Mercedes met haar AMG modellen een groot deel van de markt heeft en Jaguar dat na de lancering van de XJ waarschijnlijk ook met een XJR zal komen, zal BMW er werk van moeten maken zich te profileren. Verwacht wordt dat de M7 alvast meer dan 544pk krijgt. Dat aantal pk's vinden we immers nu al terug in de 760i, met zijn 6.0l V12 en 750Nm koppel. Misschien is BMW in staat om de S65 AMG te pakken. Die staat met 612pk echter wel als een rots in de branding.

 

 

M7 Spot

M7 Spot

M7 Spot

M7 Spot

via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Wim 17:06
afbeelding van Wim

looks nice

Hannes 18:19
afbeelding van Hannes

@ vonstroke Ze moeten toch de concurrentie niet op de loop laten? Ach, straks plakken ze er nog "performance" achter de ///M, om de trackday markt op te vullen...

Economist 19:41
afbeelding van Economist

VonStroke, goed dat die "boekhoudertjes die geld ruiken" er zijn, heb je liever dat BMW failliet gaat anders?

Economist 19:56
afbeelding van Economist

Ja ik weet het wel, maar ik krijg het er gewoon een beetje van als mensen een bedrijf verwijten dat ze winst willen maken. ;)

Hannes 20:44
afbeelding van Hannes

Het is idd maar hoe je het bekijkt, maar ze zetten hunzelf ook nogal vast: De huidige 35i modellen hebben dikwijls de capaciteiten om M-owners te kijken te zetten (vroeger moest je daarvoor naar Alpina gaan). Maar dat kan niet dus ze grijpen in bij het motormanagement. Als je dan toch auto's maakt die de M status benadert, dan geef je ze beter ook beter een M badge. Niettemin geef ik ronduit toe dat de X5M, X6M er wel heel hard bij gesleept zijn, maar zoals al gezegd: de boekhoudertjes zagen geld (toen ze de Porsche Cayenne zagen).

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws