Mercedes driedeurs break/estate in de maak?

In Parijs werd vorig jaar het concept Fascination voorgesteld. Toen betekende het niet meer dan een indruk naar ons toe van hoe de E-Klasse eruit ging zien. Maar blijkbaar is er meer aan de hand met dit concept. Want de roddels gaan erover dat deze 3 deurs estate het zal halen richting productiefase. Meer dan alleen een concept dus. Mercedes wil nieuwe markten openbreken. Zoals ze dat reeds deed met de CLS destijds, die de eerste vierdeurs coupé was. Nu willen ze hetzelfde succes zien te bereiken als de CLS met een nieuwe drie-deurs estate/break.

 

Of het allemaal wel waar is weten we uiteraard niet. Want met het uitstellen van de E klasse Coupé convertible en break lijkt het me weinig waarschijnlijk dat er voor dit concept wél plots geld is. Of vind Mercedes dit concept te belangrijk omwille van zijn mogelijke omvang? Motorisatie lijkt ons dezelfde te zijn als we die nu kennen vanuit de E klasse. Een AMG variant zou eveneens kunnen volgen. We verwachten meer op de IAA in Frankfurt.

 

E klasse driedeurs Estate

autoexpress.co.uk

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
TechnoPatat 17:35
afbeelding van TechnoPatat

lijkt me onwaarschijnelijk, da's meer een A3/1 reeks killer, en die markt is in handen van audi en bmw, mercedes gaat geen jonge gasten aanttrekken vrees ik... en de cls is de eerste PREMIUM 4deurs coupé, de volvo S60 is eigenlijk ook een 4deurs coupé, maar niet zo luxueus als de cls...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws