Facelift voor Volvo C70

De Volvo C70 is volgens mij nog niets van zijn glans verloren sinds hij in 2006 op de markt kwam. Volvo denkt daar lichtjes anders over en is volop bezig met de voorbereiding van de facelift van deze coupé-cabriolet. Tijdens de opnames van een commercial van deze nieuwe C70 kon iemand foto's maken. Duidelijk is dat het design van de nieuwe S60 de maatstaf zal zijn voor het design dat Volvo zal toepassen op zijn modellen.

 

De voorkant ziet er veel krachtiger en mannelijker uit door de lager uitgesneden luchthapper. De koplampen zijn een maatje groter en lopen iets verder door in de flanken. Achteraan zijn de wijzigingen subtieler en beperken die zich tot een lichtjes hertekende bumper en andere lichtblokken. Al bij al is deze facelift toch een vooruitgang voor diegenen die vonden dat de C70 wat braafjes was.

Volvo C70

Volvo C70

Volvo C70

Volvo C70

via autoblog

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
technopatat 15:06
afbeelding van technopatat

ik heb al geleerd dat ik niet oordeel over een auto voor ik hem in het echt zie, met de C en E-klasse kwam ik bedrogen uit, met de XC60 ook, dus deze ga ik pas zeggen dat ik hem mooi vind als ik hem gezien heb :p (btw, voor een facelift toch wel een grote verandering niet?)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws