Een blik in de toekomst : Mercedes M-klasse

Mercedes heeft zijn M-klasse kortelings nog voorzien van een deugddoende facelift. Echter, volledig verbergen dat dit model dra weer aan het einde van zijn loopbaan zal staan doet hij niet helemaal. We zullen ons dus stilaan klaar moeten maken voor de verwelkoming van de derde generatie van dit baanbrekende model. De opvolger zal wat de grote lijnen betreft nog zeer herkenbaar zijn als ML. Wat het meeste opvalt is dat het een strakker gelijnde en meer aerodynamisch uitziende wagen zal gaan worden. De typische stijlkenmerken zoals de dikke C-stijl blijven behouden.

De nieuwe M-klasse zal niet groter zijn dan zijn voorganger, maar zal wel lichter zijn en meer interieurruimte hebben. In het voorjaar van 2011 kunnen we dit nieuwe model verwachten.

 

M-klasse 2011

M-klasse 2011

via autobild

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
TechnoPatat 14:34
afbeelding van TechnoPatat

hmm, lijkt geshopt, de zijkant is nog helzelfde, enkel lichten en uitlaten, velgen en een paar details gewijzigd...

autofans 16:13
afbeelding van autofans

het is idd een computer generated image. het betreft hier louter een impressie.. .

TechnoPatat 18:07
afbeelding van TechnoPatat

mja, kweet wel dadet een computer generated is, maar kwil zeggen dadet wel heel erg simpel gedaan is door iemand van buiten mercedes, de achterlichten van een B-klasse, de uitlaten van de S400 hybrid, een beetje lichtinval, wielkasten breder uitkloppen (wat by impressies altijd zo is, maar uiteindelijk nooit...) en ietwat specialere voorlichten... tenzij dat het echt van mercedes komt lijkt het me sterk dat die futurecarproject er gewoon ff z'n tijd in gestoken heeft :p!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws