Gelekt! Bentley Mulsanne

Bentley Mulsanne

Project Kimberly krijgt vorm en een definitieve naam. De "Bentley Mulsanne", spreek het uit zoals je wil, zal elke euromilionair moeten zien te bekoren. Zijn opdracht is immers groot, namelijk de vaste waarde Arnage doen vergeten. Hoewel... Volgens Bentley is dit niet de opvolger van de Arnage. Wel iets volledig nieuws. Er zijn immers een pak verschillen. De aandrijving is anders, de Mulsanne is een stuk groter én hij zal minder wegen. Wat mogen we dan verwachten van deze New Grand Bentley?

Op vlak van motorisatie is er alvast geen punt van kritiek. Een dikke 6,75l grote V8 met twee turbo's schuilt onder de kap. De achterwielaandrijving moest uit de weg voor audi's meesterwerk, namelijk All-wheel-drive. Waarom Bentley koos voor deze aandrijving is nog niet officieel bekend gemaakt. Er kan immers wel wat gegokt worden. Deze Mulsanne zal zijn basis namelijk delen met de volgende generatie A8. De keuze voor AWD kan dus gemaakt zijn op basis van kostbesparingen. Voordeel is wel, dat de Bentley daarmee x-aantal kilo's lichter is.

Het doel van dit model, mocht het geen opvolger zijn van de Arnage, is me dan ook weer helemaal zoek. Misschien tijd dat Bentley zelf eens wat info geeft? Ondertussen al vrede genomen met de immens lelijke koplampen?

 

Bentley Mulsanne
Bentley Mulsanne
Bentley Mulsanne

via autoblog.nl, germancarscene

 

 

Reacties: 6 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Wim 17:48
afbeelding van Wim

ik vind de voorkant er een beetje Chinees uit zien eerlijk gezegd, al is dat de schuld van de Chinezen, niet de ontwerper

Pieter Ameye 18:27
afbeelding van Pieter Ameye

Terug naar de tekentafel aub!

Alex 20:35
afbeelding van Alex

is dit een nieuwe Geely of een nieuwe Bentley???

Me 23:46
afbeelding van Me

"Ondertussen al vrede genomen met de immens lelijke koplampen?"

Haha, ik dacht het ook net :D

B4 18:31
afbeelding van B4

Valt nog mee, had het veel erger verwacht. Hoewel die koplampen zijn toch niet zo knap.

yannick D 20:51
afbeelding van yannick D

haha weer een DK09 nummerplaat... die Bentley Supersports van op dat circuit had dat ook en die ik gespot had in brugge (ook een supersports) had dat ook al.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws