Configureer jouw X1

Dat wil met andere woorden zeggen dat de configurator van de BMW X1 online staat. Naar mijn mening een onhandige configurator, maar goed. Als je zin heb kan je vanaf nu hier jouw X1 samenstellen alvorens hem te bestellen. Wil je de X1 eens in actie zien, dan halen we dit filmpje van onder het stof. Ter recapitulatie: Deze wordt een premium-concurrent voor de Volkswagen Tiguan en Ford Kuga. We wachten af hoe lang het nog duurt eer Audi en Mercedes in dat segment met een concurrent op de proppen komen. Officieel komt de X1 naar buiten op de IAA in Frankfurt.

Dat wil met andere woorden zeggen dat de configurator van de BMW X1 online staat. Naar mijn mening een onhandige configurator, maar goed. Als je zin heb kan je vanaf nu

hier jouw X1 samenstellen alvorens hem te bestellen. Wil je de X1 eens in actie zien, dan halen we dit filmpje van onder het stof. Ter recapitulatie: Deze wordt een premium-concurrent voor de Volkswagen Tiguan en Ford Kuga. We wachten af hoe lang het nog duurt eer Audi en Mercedes in dat segment met een concurrent op de proppen komen. Officieel komt de X1 naar buiten op de IAA in Frankfurt.

Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws