Betrapt! : Facelift Mercedes C-klasse

Tussen de redactieleden van WorldCarFans bevinden er zich enkele heel erg aandachtige kenners. Eén van hun fotografen heeft namelijk de Mercedes C-klasse modeljaar 2011 kunnen betrappen. De wijzigingen zijn echter zo subtiel dat zelfs een kenner ze niet meteen ziet. Het is een kleine opfrisbeurt dus, die mijns inziens nog niet écht nodig was. Wat verandert er zoal? Wel, de C-klasse krijgt LED dagverlichting zoals bij de S-klasse, een nieuwe achterbumper en LED achterlichten.

In het interieur zullen er ook enkele kleine veranderingen worden doorgevoerd. Zo zullen er nieuwe kleurencombinaties mogelijk zijn en zal het command systeem een update krijgen. Onder de motorkap mogen we enkele aanpassingen verwachten die het verbruik en de uitstoot van het huidige motorengamma nog moeten verbeteren. De facelift van de C-klasse zal waarschijnlijk worden voorgesteld op het autosalon van Genève.

 

via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Wim 11:22
afbeelding van Wim

woow, ledjes

Wim 11:23
afbeelding van Wim

nu moet ik ook kerstverlichting in mijn Merc 190 gaan steken, net als de nieuwe C klasse dan

filwilger 18:53
afbeelding van filwilger

Open en bloot, klaar voor levering, op een trailer ? Denk het niet. Geen facelift : dit is gewoon het huidig model met de Xenon-lichten-optie (à la S en E-klasse; LED-daglichten enkel met optie Xenon-lichten); facelift pas verwacht in maart 2011.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws