Nieuwe Volvo S60 betrapt

De nieuwe Volvo S60 zal niet aanwezig zijn op het autosalon van Frankfurt maar door deze uitgelekte foto's hebben we nu toch al een goed beeld van Volvo's nieuwste. Na de facelift van de C70 en C30 zal Volvo met een geheel nieuw model komen. De oude S60 is al een tijdje uit productie dus het werd wel tijd dat ze met een opvolger kwamen. De S60 komt in 2010 op de markt en dat is wat later dan Volvo had gepland. Later of niet, Volvo heeft heel wat nieuws voor ons in petto. Zo zal zich aan boord van de S60 een geupgrade versie van het City Safety-systeem bevinden die zich trouwens ook in de XC60 bevindt.

Naast het technologische veiligheidssysteem denkt Volvo ook aan de natuur. De S60 zal beschikken over een DRIVe-modus, start/stop-systeem, een powershift-automaat met dubbele koppeling en nieuwe GTDI benzinemotoren die een turbo en directe injectie bevatten. Waar we de Volvo S60 voor het eerst kunnen zien is nog niet geweten al moet ik wel zeggen dat het design een grote sprong vooruit is.

Via: leftlanenews.com

Reacties: 6 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
drfunk 09:24
afbeelding van drfunk

een sexy mofo :)

B4 16:29
afbeelding van B4

Lekker zoals de voorganger

Rubens Leopold 11:21
afbeelding van Rubens Leopold

Eindelijk , wanneer wordt deze in produktie genomen .Voorlopig nog geen melding van welke dieselmotoren er voorzien zijn. Persoonlijk vindt ik dit een geslaagde S60 die zeker een groot publiek zal aanspreken. Alleen nog de prijs af te wachten ?

s60 launch 10:45
afbeelding van s60 launch

vanaf week 20 in 2010 komt de nieuwe s60 in produktie.Deze s60 zal vermoedelijk verkrijgbaar zijn in de motoren die nu in de andere volvomodellen beschikbaar zijn...Groeten

pieter 14:13
afbeelding van pieter

Die zal niet al te hoog zijn. Al zal de prijs hoog genoeg liggen om het allemaal iets of wat 'premium' te houden. De vorige s60 hing rond de 35.000 euro. Ik verwacht deze dat ook te zijn.

Volvofun4live 12:07
afbeelding van Volvofun4live

Mooie evolutie qua lijn,hopelijk met zelfde superdieselmotoren te verkrijgen.Denk wel dat de nieuwe snufjes geld gaan kosten!!!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws