Nieuwe BMW 5-reeks laat zich betrappen!

De verwachtingen voor de allernieuwste 5-reeks staan zeer hoog gespannen. Volgens enkele topmensen bij BMW zou deze generatie de mooiste creatie gaan worden van alle BMW's ooit gemaakt. Op vorige spyshots was hier nog maar bitterweinig van te zien, maar nu kunnen we al veel meer zien van zijn nieuwe koets. Met een volledig zichtbare grille, mistlampen en aluminium velgen kan je al heel goed inbeelden hoe het eindresultaat er misschien zal gaan uitzien. Het design ligt in de lijn van dat van de nieuwe 7-reeks en dat is zeker geen slecht nieuws.

Niet alleen de buitenkant en de binnenkant van de 5-reeks zullen volledig vernieuwd zijn, ook onder de motorkap belooft BMW enkele nieuwigheden.Zo zou er sprake zijn van een aantal 4-cilinder benzine motoren met turbo die in het gamma als enkele zeer interessante instapmotoren zullen gaan fungeren. Verder mogen we ook de gewoonlijke 3-liter motoren verwachten op benzine en diesel. Het topmodel, naast de M5, zal 550i gekroond worden en krijgt een 408pk sterke 4.4-liter twin turbo V8 onder de motorkap. Een ActiveHybrid variant zou eveneens tot de mogelijkheden behoren.

via WCF

 

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 11:04
afbeelding van Wim

gaat er volgens mij wat klassieker/braver uitzien, dat is niet slecht, met een sportpakketje maken ze hem zo wat spannender, zie maar naar het verschil tussen een E-klasse met of zonder sprt/amg pakket

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws