De Rolls Royce kon nog beter voor 450.000 euro

Je moet al over een serieus duo ballen beschikken wanneer je zegt dat jou Rolls Royce meer luxe kan bieden dan de standaard versie. Al helemaal bij het zeggen: *"customers who want something a little more exclusive from an automobile that spells passion even in its original state." *Het zijn de letterlijke woorden van de Duitse tuner Manufaktur. Zij hebben hun versie van de Rolls Royce Ghost bekend gemaakt en zullen het eerste exemplaar via Jameslist verkopen voor niet minder dan 450.000 euro.

 

Wat je mag verwachten voor de 100.000 extra centjes? Een nieuwe grille, nieuwe spoilers vooraan en achteraan en nieuwe koplampbehuizing. Die laatste geven de Rolls Royce een vreemde look, die in mijn ogen het geld verre van waard is. Je kan ook je ramen al dan niet donkerder maken. Wil je getint glas, dan druk je op het groene knopje. Wil je het weer glashelder hebben, druk dan op het rode knopje. Knappe feature!

Als laatste heeft de klant keuze uit drie verschillende 20 duims velgen. Het interieur kan worden aangepast op vraag van de klant.

Via: Jameslist

Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws