Fiat Bravo facelift 2010

Fiat Bravo facelift 2010Twee jaar is de Fiat Bravo op onze Belgische wegen te zien en dat vond Fiat genoeg om er een facelift van te maken. Van buitenaf onderscheiden we de nieuwe Bravo met zijn metaalkleurige grille en zijn in carosserie-kleur gespoten buitenspiegel en deurgrepen. Welke kleur je voor je Fiat kiest is voortaan ook wat moeilijker geworden. Ze bieden vanaf heden twee nieuwe kleuren, grijs en parelmoer, aan.

De duurdere versies genieten eveneens van een duurdere materiaalkeuze binnenin. Onder de kap wijzigt niets. Ook de prijzen zouden niet wijzigen. Of er een versie naar ons land komt is niet geweten. Misschien kunnen we daar morgen na het autosalon antwoord op geven.

 

Fiat Bravo facelift 2010

Fiat Bravo facelift 2010

Fiat Bravo facelift 2010

Via AutoWeek

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 19:21
afbeelding van Techno Patat

kdenk dat autofans wat last heeft van spammers :)!

Yvesw 20:40
afbeelding van Yvesw

@Patat: Ik heb het ook eens gemeld ja...
@Autofans: Misschien toch alleen maar geregistreerde gebruikers de kans geven om te reageren?
De opvolg knop is trouwens ook nog altijd niet terug... Dit was de beste manier om mijn patatin in het oog te houden :(

O.T.: www.russianbrides.com www.spam.com www.spamworld.com www.ikblijferverzinnen.com www.enzenzenz.com www.sorry,ik,stop,er,mee.be :)

Pieter Aertgeerts 22:04
afbeelding van Pieter Aertgeerts

@yves & Techno Patat: Inderdaad. We hebben nochtans alle maatregelen genomen, behalve dan die van yves, om het tegen te gaan, maar die rotzakken zijn slimmer en slimmer. Eén van de gaatjes van ons systeem ;) Het opvolg systeem staat op de lijst, net als véle andere zaken. I know. Ik zeg het al een tijdje, maar het ligt niet in onze handen. Als ik het zelf kon, stond het er ;) Er staan leuke dingen op de agenda, eentje is klaar, moet enkel nog getest en online gezet worden. Gewoon geduld hebben ;-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws