Alfa Romeo for Maserati

In navolging van de Fiat 500's voor de Ferrari-dealers komen er nu ook MiTo's van de Biscone voor enkele gelukkige Maserati-dealers. Het gaat om 100 speciaal aangepakte Mito Curtesy Cars met 1.4 TB MultiAir motoren met 170 in plaats van 155 pk. Niet alleen de motor werd aangepakt, ook het in- en exterieur kunnen op een restyling rekenen. 

Elke MiTo wordt in het exclusieve Blu Oceano Maserati gespoten en krijgt zilveren spiegelkappen. De MiTo's worden afgewerkt met 18" lichtmetalen velgen en een nieuwe achterspoiler.

Het interieur ziet er ronduit fantastisch uit met Pelle Frau-leder, een dual-zone automatische airco, lederen stuurwiel met radio en telefoon bediening, navigatiesysteem, Blue & Me hands-free systeem met USB aansluiting, en speciale inlegplaatjes met "Alfa Romeo for Maserati" op. De koplampen zijn nu standaard bi-xenon exemplaren.

De bijzondere MiTo's onderstrepen de nieuwe en nauwe samenwerking tussen de merken Alfa Romeo, Maserati en Abarth die sinds kort onder dezelfde vleugel opereren en geleid worden door de Duitser Harald Wester. 

alfa-romeo-mito-for-maserati

alfa-romeo-mito-for-maserati

alfa-romeo-mito-for-maserati

alfa-romeo-mito-for-maserati

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Wim 15:53
afbeelding van Wim

echt mega vet, zo wil ik mijn mito

Henk 02:25
afbeelding van Henk

Dit ziet er idd. heel leuk uit! Uiteindelijk kopen we het allemaal toch weer niet en dat is weer het bewijs, dat uiterlijk helemaal niet zo belangrijk is bij een auto.. de mooiste bloemen groeien aan de rand van de afgrond;-).

Quin 19:58
afbeelding van Quin

@Henk: is dat lacherig bedoeld? :D

Ik denk dat toch het merendeel van de auto-eigenaars toch een auto koopt voor het uiterlijk (zeker de jonge generatie)?

Deze MiTo ziet er echt ongelofelijk goed uit, prachtig kleur, prachtig interieur!

Henk 01:09
afbeelding van Henk

Deze auto heeft zeker een bepaalde charme die me kan bekoren.. maar dat hebben veel saaie auto's ook (Polo) en uiteindelijk gaan de meeste mensen in de praktijk naar zo'n dealer of van een ander merk bijvoorbeeld. Hoe mooi ze bepaalde auto's ook tekenen, je blijft altijd zien, dat ze in een bepaalde prijsklasse vallen en dat ik dan denk, dat er daarom niet meer van o.a. deze (leuke) auto's op de weg rijden, wat ik wel kan begrijpen.. dat is wat ik eigenlijk wilde zeggen. Het is een objectieve mening.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws