Render: Skoda Octavia III

Skoda Octavia renderHet blijft natuurlijk altijd wat gissen, de vorige render van de Octavia zag er compleet anders uit. Al moet ik wel zeggen dat deze render me veel meer aanspreekt dan de vorige, vanwege de eigen lijn. De lijnen gaan wat meer richting die van de Passat CC en de Audi A5 Sportback, wat eigenlijk tegen de winkel van Skoda spreekt, aangezien ze tot nu vooral bekend staan om hun praktische en ruime wagens.

De nieuwe Octavia komt pas tegen 2013 op de markt en zal zijn platform delen met de Audi A3 (2011) en de VW Golf 7 (2012). Daardoor kan de Octavia ook profiteren van de langere wielbasis en grotere spoorbreedte. l'Automobile magazine maakt gewag van gedownsizede motoren die reeds hun intrede deden in het Skoda-gamma, de 1.2 TSI,1.4 TSI en 1.6 TDI, maar heeft het ook over een straffe RS-variant, die het vermogen van de Golf R (270 pk) zou benaderen. De huidige Octavia RS kan beschikken over een 2.0 TFSI met goed 200 pk.

Skoda Octavia render

Skoda Octavia render

Skoda Octavia render

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 17:57
afbeelding van Wim

mooi, hopelijk maken ze hem net wat comfortabeler

Anonieme gebruiker 01:35
afbeelding van Anonieme gebruiker

Shit! heb ik net een Octavia 2010!

Anonieme gebruiker 01:20
afbeelding van Anonieme gebruiker

Berline inderdaad héérlijke wagen, wordt sowieso mijn volgende, rij nu ook octavia en supercontent van. Nieuw model heeft veel van bloedmooie volvo weg, vind ik.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws