Porsche Panamera cabrio patent tekeningen

Vorig jaar, bij het lanceren van de Panamera, begonnen al snel de speculaties rond het komen van een cabrio versie. Het gros van de media dacht dat het zou gaan om een tweedeurs variant van de sedan. Maar een Panamera Sedan, zou de sedan niet meer zijn als er maar twee deuren overschieten, zo blijkt. Volgens deze patentbeelden is Porsche bezig aan de registratie van haar Panamera cabrio model. Hij toont verassend lang. Het chassis en de A-stijl zouden wat verstevigt worden voor de aankomende soft top.

Porsche Panamera cabrio patent tekeningen

Porsche Panamera cabrio patent tekeningen

Porsche Panamera cabrio patent tekeningen

Porsche Panamera cabrio patent tekeningen

Via Autocar

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 10:34
afbeelding van Anonieme gebruiker

ik zou niet vanachter willen zitten bij een koprol... Lijkt me trouwens een bijgeknipte Panamera door een hobbyist, eerder dan een patenttekening, ziet er wat slordig uit.
Zou daar trouwens een markt voor zijn?

Pieter Aertgeerts 10:46
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Is zeker nog een markt voor. De Quattroporte cabrio heeft nog wat concurrentie nodig;

Anonieme gebruiker 13:26
afbeelding van Anonieme gebruiker

<p>En dat is een artikel waard? <strong> </strong></p>
<p><strong>&lt;Autofans:&nbsp; En dit een reactie?&gt;</strong></p>

Anonieme gebruiker 15:29
afbeelding van Anonieme gebruiker

U heeft het over uitgelekte patenttekeningen, besluit dat het niet om een tweedeurs maar vierdeursmodel zal gaan en dat verder het chassis en A-stijl versterkt worden. Toevallig verstevigingen die bij iedere cabrio aan te pas komen.
In uw artikel over de patentbeelden van AM heeft u het plots kinderkunstwerkjes. Ik snap dus niet dat u dit bericht als werkelijkheid de wereld instuurt.
Een bron van media moet nog steeds de waarheid filteren van de leugens...

Sven 16:09
afbeelding van Sven

ik begrijp uw reactie, al is de benaming 'kindertekeningen' eerder gebaseerd op gekunsteldheid van deze beelden, waarmee ik de echtheid niet betwist, het gaat me daar eerder over het verschil in uitwerking. Merk ook het woord 'lijken' op in het artikel over dezelfde AM.
Weet ook dat de bron van deze info Autocar is en dat wij dit bericht overnemen als 'interessant'. We gaan er van uit dat een gerenommeerd blad als Autocar geen grove leugens verspreidt, al is in het verleden wel al vaker gebleken dat een auto-nieuwtje nadien nep blijkt te zijn of omgekeerd.

Anonieme gebruiker 16:29
afbeelding van Anonieme gebruiker

Geen probleem, maar er lopen zeker mensen rond die dit soort 'fouten' als waar opnemen. Autoblog.nl is sterk in het verspreiden van waardeloos nieuws met lage reacties en eerlijk gezegd... dit hoeft niet te gebeuren met autofans.be.

karel 18:25
afbeelding van karel

pff, maakt mij niet uit hoor, doe zo verder, autoblog gaat er soms over met nieuws dat nog weinig met auto's te maken heeft, maar dit is duidelijk autonieuws

Pieter_Aertgeerts 09:42
afbeelding van Pieter_Aertgeerts

@Anonieme gebruiker: Klopt, en alles wat u hier zal lezen zal ook enkel zuiver autonieuws zijn. Dit lijkt me daar goed bij aan te sluiten. De echtheid ervan zal inderdaad achteraf blijken. Desnoods geven deze tekeningen je eens een idee van hoe hij er uit zou kunnen zien; Dan hebben ze ook hun nut gehad!

Alvast bedankt voor de feedback, waarderen we enorm.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws