Ford lanceert RS500 binnen 5 dagen

Ford Focus RSUpdate, hij krijgt 350 pk - Ford is druk in de weer geweest met de ontwikkeling van een nieuwe variant op de Focus RS, de RS500. Er is echter niemand die weet wat dat juist worden zal. Komt er nu al een nieuwe Focus RS? Of wordt er een extra sportieve variant gelanceerd van de bestaande RS? Ford houdt ons alvast in spanning door het lanceren van een website. Binnen vijf dagen zullen we het antwoord kennen.

Update: De Britten bij Autocar hebben wat extra informatie los gekregen in verband met de aankomende RS500. Het zou gaan om een extremere variant van de RS die we nu kennen. Die variant komt er naar aanleiding van de grote vraag van de klanten zelf naar een sterkere RS. De RS is onnoemelijk veel keren getuned, allemaal voor dat beetje extra vermogen. Dat vermogen hebben ze bij Ford nu eigenhandig opgekrikt. De RS500 zal de beschikking krijgen over 350 pk.

Verder zal het spoilertje achteraan een wat grotere vorm aannemen en zal de look nog agressiever worden. Het aantal stuks zal, zoals de naam doet vermoeden, gelimiteerd zijn tot 500 exemplaren.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws