Gelekt: Infiniti QX56

Infiniti QX56 2010Vorige maand werd de nieuwe Nissan Patrol SUV voorgesteld in het Midden-Oosten. Een Infiniti variant zou niet langer uitblijven, daar waren spyshots het bewijs van. De QX56 werd vandaag "officieel gelekt". Of hoe noemen ze dat? Op zich verandert er weinig of niets. Infiniti had niet echt veel tijd, geld of zin om er een nieuw model uit te slepen. Ze werkten aan een licht gewijzigde grille vooraan en een aangepaste achterkant. Binnenin zal het vooral rebadging zijn. Qua luxe zou het vooral de optielijst zijn die wat langer wordt.

Infiniti QX56 2010

De naam QX56 staat voor de motorisatie ervan. Een 5.6 liter met 405 pk kan ons dan weer wel bekoren. De V8, gekoppeld aan een zeventraps automatische versnellingsbak, beschikt daarnaast ook nog eens over een vlotte 550 Nm koppel. De SUV wordt, zoals het hoort, vierwielaangedreven maar beschikt ook nog eens over het hydraulic anti-roll system.

Infiniti QX56 2010

Einde deze week zal Infiniti het model officieel voorstellen en zullen alle plaatjes en gegevens vrijgegeven worden. Maar echt uitkijken doen we daar misschien niet naar...?!

Infiniti QX56 2010

Via 4WheelsNews

Reacties: 5 reacties

Tags

suv

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 12:55
afbeelding van Anonieme gebruiker

lelijker kan het precies niet ...

Wim 13:52
afbeelding van Wim

ziet er niet premium, maar Chinees uit

Koen 14:21
afbeelding van Koen

Spuuglelijk !!!

Nathan 15:53
afbeelding van Nathan

Konnen ze niets beters verzinnen?

Sven 20:31
afbeelding van Sven

<p>De <a href="http://www.infinitiusa.com/qx/" target="_blank">huidige QX</a> is anders ook geen knapperd, misschien zelfs nog meer knip- en plakwerk dan deze. In die zin dus wel een vooruitgang</p>

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws