Ook dat nog: LF-A Hybrid in de maak?

Wie dacht dat de Lexus LF-A een hardcore racer was, is bij deze bij zijn pietje genomen. Want spyshots doen de pers vermoeden dat ze werken aan een LF-A Hybrid. Daarmee hebben ze dus alvast iets in huis om zich te verdedigen tegen de bloedmooie Porsche 918 Spyder Hybrid. Die Porsche kent bijna 1.000 potentiële kopers, en ook Lexus wil zich mengen in de markt van de "groene supercars". Voorlopig blijft het bij deze foto's en werd er vanuit het Lexus kamp nog niets bevestigd.

De spotter licht toe: “This prototype appears to wear some of the camouflage and fake body panels we saw on LFA prototypes two and three years ago,”  “What is new, however, is a piece of camo on the front fender near the A-pillar.

LFA Hybrid

LFA Hybrid

Via SEMA

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Quin 22:40
afbeelding van Quin

Ik snap de logica van deze groene hype bij de supercars niet, behalve het feit dat ze daar subsidies voor krijgen.

Als je zodanig rijk bent dat je een dergelijke wagen kunt permitteren, geloof ik niet dat je gaat nadenken over het milieu in je energievretende villa op een heuvel in Monaco. Ik zou het althans niet doen ;).

Pieter Aertgeerts 22:48
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Vooral uit de schrik dat landen binnenkort boetes gaan opleggen als je een wagen importeert met een te hoge CO2 norm. Althans, daar is ooit sprake van geweest.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws