Garage van de toekomst

Nieuwe technologieën brengen niet alleen nieuwe mogelijkheden, ze slepen ook tal van andere nieuwigheden met zich mee. En dat hoeft daarom niet altijd aan de andere kant van de wereldbol te zijn. Sprekend voorbeeld daarvan is de vernuftige carport van Teslarijder Patrick Naeyaert. De West-Vlaming die zaakvoerder is van het zonnepanelenbedrijf N.Solar, koppelde zijn eigen product aan de stalling van de Tesla en creëerde daarmee een kleine primeur. Simpel maar geniaal.

De Tesla is een volledig elektrische auto die van 0 naar 100 gaat in 3,7 seconden. De Topsnelheid bedraagt zo'n 210 km/h en op een volle batterij raak je zo'n 350 km ver. Kostprijs, vanaf 84.000 euro.

tesla-roadster-03
tesla-roadster-02

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
ruben 09:31
afbeelding van ruben

Tja... als je het zo ziet. Groener kan niet ! Ik wacht eigenlijk vol ongeduld op een eventuele opvolger voor de Tesla.

Luc 10:50
afbeelding van Luc

Tijdens de "Koppen" uitzending van 19/01/12 vertelde Patrick dat je de wagen kon opladen met zonnepanelen terwijl je sliep!? Ik dacht dat er licht nodig was om zonnepanelen laten te werken! Slaapt die man misschien tijdens de dag? Het kan natuurlijk wel als de zonnepanelen aan het net gekoppeld zijn, maar dan moet je dat ook zo vertellen aan de "leek"- kijker. Er zijn al misverstanden genoeg rond het elektrisch rijden. Toch proficiat!!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws