Eerste teasers van tweede generatie BMW X3 (F25)

Op de Nederlandse website van BMW zijn de eerste teasers getoond van de nieuwe en tweede generatie van de X3. Die foto's tonen ons de motorkap en de achterlichten. We zien een krachtig lijnen spel. De lijnen die we zien zouden de wielkasten extra glans geven. De achterlichten zijn voor ons al lang geen vreemde eend meer.

BMW trekt dezelfde lampunits door als ze deed met vorige facelifts. Ook de X3 zal binnenkort dus over LED verlichting gaan beschikken. Onder de kap zouden we de gebruikelijke vier- en zescilinder motorblokken terugvinden,  met een vermogen van 184 tot 300 pk. Ook zouden de automatische start/stop functie en de nieuwe achttraps versnellingsbak hun weg moeten vinden naar de tweede generatie X3 (codenaam F25). Kleinere motoren zullen nog steeds handgeschakeld kunnen worden. Over de standaard aandrijflijn van de nieuwe X3 is veel onduidelijkheid. Voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving. Tegenwoordig is alles mogelijk bij BMW.

Wie goed kijkt, ziet op de laatste foto de volledige achterkant van de nieuwe X3 op het papier. En in verband met die krullenbol, laat ons hopen dat hij het even goed doet als onze blondine.

X3 2012 teaser F25

X3 2012 teaser F25

X3 2012 teaser F25

X3 2012 teaser F25

Via Bimmertoday

Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
B4 22:55
afbeelding van B4

Ben benieuwd!

Anonieme gebruiker 00:17
afbeelding van Anonieme gebruiker

Iemand een idee over de CO2 uitstoot voor de 2.0d met 6 bak of automaat?

Nathan 10:52
afbeelding van Nathan

Deze keer eens mannen met saaie kapsels in plaats van schöne frauleins? Ik ben teleurgesteld, BMW.
https://autofans.be/content/how-design-bmw-gran-coup%C3%A9

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws