Lamborghini Teaser 2 (2010)

Lamborghini kondigde eerder aan in totaal zes teasers de wereld in te sturen om ons warm te maken voor een nieuwe Lambo, dat in Parijs zal worden voorgesteld. En eigenlijk weten we na deze tweede teaser nog steeds geen bal. Wat we zien zijn tien gaten, wat eventueel kan verwijzen naar een V10. Mocht dat effectief zo zijn, dat wordt het al zeker geen Murciélago opvolger die Jota werd genaamd.

De Murciélago gaat ondertussen al negen jaar mee en mag nu wel echt op pensioen. Dus of wel zien we hier een nieuw model, ofwel krijgt de nieuwe generatie Murciélago een V10 in plaats van een V12(?!)

Een ding staat vast: Lamborghini zal zich toespitsen op acceleraties en gewicht. Geen topsnelheidrecords dus, daar houden anderen zich wel mee bezig, wel beleving binnen straatlegale snelheden.

Lamborghini teaser 2 2010
Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Ponrow 19:16
afbeelding van Ponrow

mmm, kan niet wachten:o

Nathan 22:55
afbeelding van Nathan

Dit ziet er wel leuk uit, Enig idee wat dit zou kunnen zijn? Koelgaten boven de motor?

Technopatat 06:40
afbeelding van Technopatat

Ik dacht dat de murcielago al uit productie was, hij is allesinds al uit bestelling want de laatste murci's gebouwd worden zijn toch de lp-670 sv, en die 350 stuks moeten toch echt bijna gebouwd zijn...

Wat die teaser is daarentegen weet ik niet, zijn we trouwens wel zeker dat het iets van het exterieur is, het kan iets van onder de kap zijn die gewoon mooi is afgewerkt... Maar ik vermoed eerder een 4 deurs lambo dan een jota met v10...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws