Nooit nog dronken op de baan met de Dodoo!

Deze creatie van landgenoot, Marc Callant, is op zijn minst speciaal te noemen. Hij ontworp een compacte slaapplaats die je op je auto kan monteren. Op die manier kan je altijd en overal slapen. De bedoeling is dat je dit altijd bij je hebt als je bijvoorbeeld een nachtje gaat stappen met je vrienden of je wil gewoon even (alleen) op vakantie. En best wel handig, je hoeft het ding niet op en af te monteren want hij past gewoon zo in je garage. Maar hoe geraak ik dan in mijn koffer...?

Voor je tot directe aanschaf gaat van de "Dodoo" moet je auto over een trekhaak bezitten! Als je die optie hebt kom je al een eind verder. De constructie maakt namelijk gebruik van je trekhaak als steunpunt. Een tweede steunpunt is de op maat gemaakte bagagedrager op het dak, die bij de Dodoo zit als je het ding koopt. Hij past ook op zowat alle wagens, mits de juiste adaptor kan je hem eventueel gebruiken op je Dacia logan, BMW M3 of Audi A3, al is dit maar een kleine greep uit de mogelijke opties.

Zo, je bent helemaal overtuigd van het praktische nut van de Dodoo en je wil er ook één?! Ga dan als de bliksem naar deze site en hoop dat er nog 49 andere hetzelfde denken als jij! Vanaf 50 stuks neemt hij hem in productie! Oh ja, natuurlijk wel de niet onaardige som van 5.999 Euro op de  man zijn rekening storten.

dodoo4
dodoo3
dodoo

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 12:32
afbeelding van Wim

er is wel werk van gemaakt :)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws