Mercedes SLS AMG is populairste wagen!

Op de website Autoscout24 werd er een enquête gehouden om te onderzoeken welke auto's het meeste populariteit genieten onder hun bezoekers. In totaal stemden er ongeveer 230.000 bezoekers op de populairste Europese automobiel. 'Niemand' minder dan de Mercedes SLS AMG ging met de eer lopen. Met kop en schouders stak hij boven de concurrentie uit. Op de redactie van Autofans kunnen we er gelijk mee instemmen dat we het resultaat van deze poll enkel maar kunnen beamen.

De mix van moderne luxe en hi-end technologie met de retro styling brengt zelfs iemand zonder passie voor auto's in vervoering.  De SLS AMG won niet alleen de prijs van Europa's meest begeerlijke wagen, hij ging ook met twee andere titels aan de haal. Meer bepaald in de categoriën "super sports car" en de "coupé" .

Verder werden er ook andere modellen van Mercedes in de bloemetjes gezet. Zo won de R-klasse in de categorie "van and compact van", ging de C-klasse aan de haal met de gouden medaille in de "medium-size categorie". De E-klasse won in de "intermediate categorie" en de E-klasse cabrio werd gehuldigd in de categorie voor de cabriolets.

Mercedes SLS AMG

via BenzInsider

Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 12:25
afbeelding van Techno Patat

Is er een merk dat nog in een andere klasse gewonnen heeft? Ik ben -op de R- na eigenlijk volledig akkoord met de uitslag! Op voorwaarde dat de grancabrio niet meetelt in de cabrio vragen :p! Maar qua betaalbare auto's vind ik het juist!

De r-klasse is voor mij geen winnaar, maar betere alternatieven zijn er niet! Een gat in de markt dus, maak een mooie R-klasse en je het een winnaar :p!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws