Er komt een Tesla showroom in Antwerpen

Je zal het nog niet gemerkt hebben, maar de hele redactie van Autofans.be is uit het Antwerpse. Dat maakt het aangenaam om even samen te komen voor een vergadering, al zijn de ritjes op de E19 richting invoerder soms lastiger. Maar het leven in ons stadje wordt er beter op, althans vanaf 2011, want dan zal elektrisch autobouwer Tesla er een showroom openen. Dat meldde Rogier Kroymans himself. Tesla opent wereldwijd een aantal showrooms om de mensen kennis te laten maken met de wagens. Je mag er gerust een koffie komen drinken en eens rondkijken, het moet de Apple Store onder de garages worden. Momenteel is er een showroom in Eindhoven en daar komen nu Antwerpen, Amsterdam en Utrecht bij.

Veel onderhoud verwacht Kroymans niet te moeten verzorgen. Olie moet al niet vervangen worden, en als er toch een probleem is kan er via de computer contact gemaakt worden met de auto en kan het probleem zo worden opgelost.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 13:51
afbeelding van Techno Patat

Geen nood aan een west-vlaamse invulling van het team? lange ritjes voor een blonde leffe zijn geen probleem voor mij :D! en rijtesten met Mercedes's en Volvo's al evenmin :D(want geef toe, die merken zijn ietwat ondervertegenwoordigd in de rijtesten...)

ot: kroymans, is er geen dealer in België die het zelf aankan? aangezien er idd niet veel onderhoud aan is...

Pieter Aertgeerts 14:01
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Volvo's testen we volop, al moet het interessant blijven. De S60 komt er alvast aan. En Mercedes, dat is andere koek. Die willen niet. En heel erg vinden we dat niet, we testen wel een BMW of Audi in de plaats.

Yannick Degroeve 14:48
afbeelding van Yannick Degroeve

idd mercedes wil niet... dom want met zoveel bezoekers......
ot: deze garage wil ik zeker gaan bekijken als ze af is!

Anonieme gebruiker 15:10
afbeelding van Anonieme gebruiker

Kroymans is geen dealer. Hij werkt voor tesla.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws