De eerste foto's: Facelift voor Mercedes C-klasse

De C-klasse draait al even mee in zijn huidge verschijningsvorm en dat laat zich merken ten opzichte van de concurrentie. Audi en BMW gaven hun A4 en 3-reeks nog vrij recent een frisse snoet en dus kan Mercedes niet achterblijven. Het bewijs hiervan wordt geleverd door deze gelekte officiële foto's van de facelift voor de Mercedes C-klasse. Zowel het exterieur als het interieur krijgt een flinke opknapbeurt om het model weer helemaal in de strijd te kunnen werpen.

In het interieur zien we veel meer luxueuze materialen opduiken. Het dashboard vertoont veel trekjes van dat van grotere broer E-klasse. Aan de buitenkant vallen vooral de hertekende koplampen op. Deze zijn ingewerkt in een nieuwe strakke voorbumper die vooral bij de AMG-versies een heel pak agressiever oogt.

Wat de motoren betreft verwachten we niet erg veel veranderingen. Een hele reeks 4-cilinder diesel en benzine motoren onderaan het gamma en hogerop enkele V6-blokken. Een AMG variant voorzien van de 5.5-liter grote V8 motor staat ongetwijfeld ook op het programma.

Mercedes C-klasse facelift
Mercedes C-klasse facelift
Mercedes C-klasse facelift
Mercedes C-klasse facelift
Mercedes C-klasse facelift
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 13:55
afbeelding van Wim

ik vind de C nog altijd wel heel actueel eerlijk gezegd

Techno Patat 20:39
afbeelding van Techno Patat

Ik vind hem ook nog niet oudbollig, elke c-klasse die ik zie vind ik een pareltje :)!

Deze koplampen vind ik personelijk niet zo mooi, maar dat vond ik ook van de vorige, en van de e klasse! Dus eerst zien, dan maken/kraken!

En dat van de 5.5 is zeker? Want ik heb gelezen op een mercedes forum (kweet niet welk1, excuses voor de vage bronnen ) dat de 6.2 nog eventjes blijft in de modellen, omdat de 5.5 nog iets teveel turbolag heeft om echt sportief genoeg voor de c63 te zijn...

Alex 20:21
afbeelding van Alex

@ techno patat : dat van die AMG motor is inderdaad niet helemaal zeker. Dat er nog getwijfeld wordt op fora of het nu de 6.2 of 5.5 zal worden had ik inderdaad ook al opgemerkt. nog even wachten op meer nieuws dus!

sterretje111 09:35
afbeelding van sterretje111

Mijn c-facelift al besteld !!
Voorzien begin april!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws