Karting For Life: laatste updates

Voor de late beslissers, twijfelaars of alle andere autofans met het hart op de goede plaats gooien we een laatste keer onze Karting for Life actie de wereld in. Cathérine Moerkerke (VTM nieuws en Telefacts) en Lynn Pelgroms (Wipe Out, Ché) tekenen present voor de BV race terwijl Sony je de kans geeft om de nieuwe GT5 simulator zelf aan de tand te voelen.

Eerder lieten al Kobe Ilsen, Mike Verstraeten, Gunther Neef, Roxane, Natalia (ov), Geert Hunaerts, Robin Janssens, Stacey Rookhuizen, Ronny Daelman en Linde Merckpoel weten dat ze het beste van zichzelf gaan geven in de BV-race.

Verschillende constructeurs geven je de kans om een test te winnen met één van hun modellen, onder andere de nieuwe Mini Countryman, Mazda MX-5, Renault Mégane RS, Dacia Duster en Toyota Auris HSD zijn de mogelijke prijzen.

Voor de verdere aankleding zorgt Red Bull in perfecte harmonie met de mooie meisjes van P-magazine.

Ook de pure racers kunnen hun hart ophalen met stevige concurrentie in de vorm van het Vantrico kartteam en F1-aspirant Sam Dejonghe!

Wil je naast het karten nog een extra steentje bijdragen aan Music for life kan je rond 18u30 terecht bij Sjaalwijf Linde Merckpoel die met de Sjaalmobiel hét Music for life gadget van dit jaar verkoopt: de rode sjaal.

Heb je, na dit alles gelezen te hebben, alsnog zin gekregen om morgen af te zakken naar Inkart in Puurs, trommel dan zoveel mogelijk vrienden, kennisen en familieleden op om samen te karten ten voordele van Music for life.

Alle informatie vinden jullie hier
Voor het reserveren van een sessie bel naar ****03/866.18.19, je betaalt 15 euro per sessie (12 min). Alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws