Win GT5 competitie en neem SLS AMG mee naar huis

Autofans.be werkte ook al samen met Sony, al gaat deze competitie ons petje te boven. Vanaf gisteren kan je de Gran Turismo 5 Signature Edition Challenge kopen. Met dat spel krijg je een voucher mee met een speciale code waarmee je jezelf kan inschrijven voor een wedstrijd via gran-turismo.com. De prijs die je kan winnen? Een Mercedes SLS AMG. De wedstrijd vindt plaats in de B-spec modus, waar alle spelers de rol innemen als teamleider. Alle teams rijden vijf reeksen van vijf laps op verschillende circuits.

Op 31 januari, om 23u.59 GTM, zullen er 15 winnaars geselecteerd worden uit 22 landen. Alle vijftien personen worden uitgenodigd op het Mercedes-Benz Driving Event waar de deelnemers het al racend tegenelkaar zullen opnemen. De persoon die de meeste punten behaalt op het einde van de reeks, neemt de SLS AMG mee naar huis.

Laatst gepubliceerd

Reacties (12)

Plaats een reactie
Pieter Aertgeerts 20:36
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Nieuws vinden we althans opmerkelijk genoeg :)

Yvesw 23:15
afbeelding van Yvesw

B-spec modus... Dat heeft niets te maken met racen... Gewoon geluk hebben en boring naar een scherm staren... De grootste flop aan gt5, voor de rest, prachtgame :)

Taxi Driver 11:49
afbeelding van Taxi Driver

We maken een Autofans team en zorgen daarna voor goed schema wie de auto wanneer mag meenemen ...

Yvesw 12:03
afbeelding van Yvesw

@Taxi Driver: Ik om de twee weekends... En feestdagen :)

Techno Patat 14:47
afbeelding van Techno Patat

Hmm, ik had al over die actie gelezen bij de release! En nu pas is de signature beschikbaar? Hoe hatelijk, wil je een speciale versie pre orderen, moet je er een maand langer op wachten dan de goedkope versie's!!!

Yvesw 15:25
afbeelding van Yvesw

Ik had mij toch een Russische mailorder bruid moeten aanschaffen eh...

Techno Patat 15:49
afbeelding van Techno Patat

@tdm, dat verklaart heeeel veel :p! die challenge dus :D! wel een beetje een cheapo manier voor extra sales, mensen die twijfelden om gt5 te kopen gaan toch niet speciaal voor die versie het toch kopen... ?

Techno Patat 17:47
afbeelding van Techno Patat

@tdm, dat bedoel ik dus ook met nogal een flauwe sales stunt, want zo haal je verkopen door mensen die het al hebben, en die denken dat ze goed zijn en zo een sls hopen te winnen. want als first timer ga je nooit kunnen winnen, dus zijn de meesten slim genoeg om een 'gewone' gt5 signature kopen als ze de bling bling willen :)!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws