Autofans Statistieken: 2,56 % van alle bezoekers is mobiel

Dat is op zich geen groot aandeel, maar het is wel een aanzet om iedereen er op te wijzen dat 2010 ook het jaar was waarin we onze mobiele variant lanceerden. Je kan altijd en overal Autofans.be bereiken via de gebruikelijke URL, je zal dan automatisch worden verbonden met de mobiele versie. Dit jaar maakten tienduizenden onder jullie reeds gebruik van die mogelijkheid, en daarvoor willen we jullie bedanken. Bij meer lezen hebben we een grafiekje klaar staan waarin je kan lezen welke smartphones jullie het liefst gebruiken. Dat de producten van Apple zo geliefd waren wisten we ook niet, 82,23 procent van de mobiele bezoekers bezoekt ons via iPad, iPhone of Ipod.

Autofans mobiel

Laatst gepubliceerd

Reacties (22)

Plaats een reactie
Porscher 11:15
afbeelding van Porscher

Wat is het verschil tussen Nokia en Symbian OS?
Tegen volgend jaar verwacht ik een sterke procentuele stijging voor Windows (7 Mobile) en Android. Qua marktaandeel zou iOS kunnen inboeten, maar het aantal bezoekers zal zeker verder stijgen.

Taxi Driver 11:40
afbeelding van Taxi Driver

Ik veronderstel dat het percentage Samsung, Sony en Nokia niet wijst naar het besturingssysteem omdat het nog een oudere telefoon is. Samsung bijvoorbeeld heeft naast Android telefoons ook een aantal toestellen die uitgerust zijn met eigen besturingssysteem. Daarom dat de percentages ook zo laag zijn. In de 6,73% Android zit HTC, Samsung, Sony, ...

In ieder geval hoog tijd voor een applicatie die compatibel is met de drie bovenste ;-)

Porscher 11:44
afbeelding van Porscher

Ook Samsung en SE maakten vroeger gebruik van Symbian. ;-)

Yvesw 12:01
afbeelding van Yvesw

Eventjes iets oftoppic.. Vroeger kon ik via mijn profiel opvolgen of er nieuwe comments waren bij topics waar ik iets gezegd had. Dit is nu nergens meer te bespeuren.. Waarom!!! Ik voel mij zo eenzaam nu!!! Help me!! Help me!!!

EDIT Pieter: Ik geef het door aan ons IT-Team!

Quin 13:31
afbeelding van Quin

Idd, het 'Opvolgen' tabje vond ik ook wel vrij handig :p.

Ik surf wel eens regelmatig naar deze site via iPhone. Behalve dat er soms foto's vreemd ingeladen worden (hij resizet de breedte wel, maar de hoogte gaat niet evenredig mee zodat je soms uitgerokken foto's krijgt), is dit een heel goede mobiele vertaling :).

Yvesw 14:29
afbeelding van Yvesw

@Quin: Er was niets mis met die foto's hoor, het waren gewoon een x6 en een 5gt die je zag... Die zijn zo uitgerekt, ingerukt, geduwd, geblutst vormgegeven :)

Techno Patat 15:26
afbeelding van Techno Patat

Ik zit ook bij die iPhoners, en kheb ook soms een probleemke met foto's, maar eens refreshen en het is terug!

Ik het me ook af van dat opvolgen!

Ik zou dat ook graag op mn gsm doen, dus miss de mobiele ook een opvolgen geven, of een apparte url voor de gewone versie op een gsm te krijgen... Voor als je op wifi zit ofso :)!

Btw, wel echt leuk dat jullie zo goed hun best doen voor de mobiele versie, ****blog.nl verwaarloosd die nogal sinds hun mobiele app, die bij mijn iPhone nog niet eens werkt, en na herhaardelijk mailen mailen ze zelfs al nix meer terug, dus nogmaals, thumbs up :D!

Yvesw 15:24
afbeelding van Yvesw

@Techno Patat: "Autoblog.nl"? shht... spreek niet van de duivel :p

Techno Patat 15:26
afbeelding van Techno Patat

@ yvesw, snel eventjes editen naar ***blog.nl dan? :p!

Wim 21:10
afbeelding van Wim

hehe, ik ben een symbian & ipad, maar ben aan het twijfelen over een android of iphone, met ab.nl komen we goed overeen hoor :)

Benoche 11:50
afbeelding van Benoche

Sinds kort bezit ik een iPhone en vind de mobiele versie van de website héél handig!
Ik vermoed dat binnenkort het aantal iPhone surfers hier zal stijgen... Niet waar Wim? ;-)

Yvesw 12:20
afbeelding van Yvesw

@Wim: ***blog.nl (zoals het vanaf nu moet genoemd worden volgens Techo Patat :p) is zeker niet slecht qua informatie.
Het is de stroom nutteloze comments en de constante vijandigheid die de boel wat verziekt..

O.T.: Ik heb gewoon een computer waarop ik naar websites surf...Ben ik nu oubollig?

Techno Patat 17:15
afbeelding van Techno Patat

@yvesw, totaal niet, ik bekijk het tekstige nieuws op iPhone, de foto's en filmpjes op pc, van beide walletjes eten ofso ging dat dan?

en ****blog.nl vind ik leuk, leuke stukjes, maar 4 jaar geleden was het er veel leuker, toen de discussies vooral nog tussen vla, citrofiel en rickB gingen, met af en toe een inmenger zoals ik :D! nu is het constant afzeiken, in de hemel prijzen, fanboy uithangen en al wie niet volgt krijgt direct een snijdende comment achter zich :s! hier is het op dat vlak leuker/gezelliger :D!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws