Luxemburg only: Abarth 500 GULF Special Edition

Het aardoliebedrijf Gulf Petrolium nv viert haar tienjarige activiteit in Luxemburg. Om die verjaardag in de kijker te zetten werkten ze samen met Autopolis een exclusief pakket uit op de Abarth 500 esseesse, volgens hen de perfecte wagen om de geschiedenis van Gulf in de racerij te benadrukken. Deze Abarth 500 GULF Limited Edition maakt het verschil met zijn GULF-kleuren, officieel certificaat, record Monza-uitlaat, de esseesse-kit (met 160 pk), Corse Sabelt-zetels, de rugleuning van de zitjes werd afgewerkt in GULF-blauw en uiteraard krijg je er een genummerd plaatje bij.

Initieel was het de bedoeling slechts 1 exemplaar te maken en deze weg te geven tijdens een wedstrijd. Maar beide partijen waren zo enthousiast dat ze er meteen een gelimiteerde editie van tien exemplaren van maakten. Prijs per stuk is 25.000 euro exl. BTW. Voor dat geld heb je wel een Abarth 500 die nog exclusiever is dan de Abarth 695 Tributo Ferrari.

 

luxemburg only: Abarth 500 GULF special Edition

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Mesoerrie 17:55
afbeelding van Mesoerrie

Ik vind dat Gulf jasje echt prachtig, simpel maar o zo mooi...

Nathan 19:17
afbeelding van Nathan

Is inderdaad een zeer leuke kleuren combinatie ;).

Hier een kleine <a href="http://www.slashfilm.com/orangeblue-contrast-in-movie-posters/">uitleg</a> over waarom wij zo'n kleuren combinatie heel aangenaam vinden (en dat deze ook héél veel in film posters etcetera voorkomt!).

Mesoerrie 19:26
afbeelding van Mesoerrie

haha, nog nooit op gelet eigenlijk :D

wat zit ne mens toch raar in mekaar eigenlijk hé

Nathan 22:27
afbeelding van Nathan

Inderdaad :D.

En nu je het eenmaal gezien hebt ga je er constant op letten ;).

Uw reactie