Sketches van Mercedes A-klasse interieur (2013)

De eerste sketches van het interieur van de nieuwe Mercedes A- en B-klasse vonden hun weg op het internet. Die sketches geven ook de trend aan waarin Mercedes haar andere modellen zal gaan ontwerpen. De verschillen met de huidige A- of B-klasse zijn frapant. Zo lijkten alle materialen overgenomen te zijn uit de E-klasse, maar dan een maatje kleiner. Het navigatiesysteem werd niet volledig ingewerkt, en zou je er nu toch kunnen uithalen. Verder zijn ook de ventilatieroosters anders vorm gegeven, nu geen ronde maar wel vierkante roosters.

Ook het driespaaks stuur is nieuw, al zou die gekozen zijn om kosten te besparen. De rode stiksels zouden naar alle waarschijnlijkheid bedoeld zijn voor de sportievere varianten.

Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:02
afbeelding van Techno Patat

Ik zie toch echt wel ronde ventilatieroosters hoor, geen vierkante ;)! Het gps concept vind ik best wel leuk, net als de rest eigenlijk! Enkel jammer dat alle k opjes zwart zijn en de rest dan gekleurd! Maar als mercedes dat interieur in een a-klasse gti (a20 amg :p?) lepelt mag het wel voor de deur staan bij huize De Brabander :p!

Benoche 22:15
afbeelding van Benoche

Ik had ergens (vraag me niet waar!) gelezen dat de A-klasse volledig herzien wordt en geen klein stadsmonovolume blijft maar eerder een A3/1-serie concurrent zal worden.
Best begrijpelijk vind ik. In mijn persoonlijke mening is de B-klasse wat de A-klasse altijd had moeten zijn.

Back on-topic: ik vind de interieurschetsen alvast origineel en zeker niet lelijk

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws