Nissan verbetert 370z en voegt daar GT Editie aan toe

We zouden het haast vergeten zijn, maar Nissan vernieuwde hun 370Z coupé reeks en voegde daar zelfs een extra variant aan toe, een GT Edition. De nieuwe 370Z krijgt geen optische wijzigingen, wel enkele technische upgrades. Zo krijgt hij een nieuwe ophanging en werd de rijdynamiek gevoelig verbeterd. Nissan biedt optioneel ook een zeventraps automatische versnellingsbak aan. Die versnellingsbak kan je bestellen met een sneeuw-functie. Dat zorgt ervoor dat de wagen in tweede versnelling zal starten, om zo wielspin tot een minimum te herleiden.

Binnenin wordt de 370z iets rijkelijker aangekleed. Zo vinden we een nieuwe achteruitkijkcamera terug en werd het Nissan Premium Connect satelietservice geïnstalleerd. Met dat laatste kan je trouwens ook de bandenspanning controleren, een optie dat BMW al een tijdje biedt.

De GT Edition daarintegen is optisch wel te onderscheiden van zijn gammagenoten. De nieuwe variant is beschikbaar in drie kleuren: Metallic black, Pearl white en Black Rose. Daarbovenop krijgt je een striping mee op de zijkant van je Nissan. Verder merken we nieuwe 19 inchers op. Motorisch krijgt de GT Editie niets extra, en bljft het dus bij wat sobere tuning.

Via Carscoop

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Wim 20:38
afbeelding van Wim

zalige bak, benieuwd hoe de veranderingen aanvoelen

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws