Gaat Audi dan toch echt de X6 kopiëren?

We schreven eerder al over een mogelijke BMW X6 concurrent uit de Audi-stallen. Recentelijk is er een nieuwe render opgedoken die wel héél veel weg heeft van de X6. Audi is natuurlijk -terecht- jaloers op die succesvolle SAV. Verkoops- en Leasecijfers rijzen de pan uit voor de X6! Al vinden velen nog steeds dat hij op een mossel lijkt.

De BMW was zeker en vast eerst mijn zijn aparte vorm, hierdoor is hij anders dan een Range Rover, Mercedes ML etc... Dat is exact wat de grootverdieners zoeken. Van de X6 zijn -in totaal- ruim 110.000 stuks verkocht!

Enige wat wo over de X.. sorry, Q6 al weten is dat hij de basis gaat delen met de Porsche Cayenne en dat de nieuwe 4.0l V8 één van de verkrijgbare motorisaties zal zijn!

Audi's BMW X6 concurrent
Audi's BMW X6 concurrent

bron: AutoExpress

Laatst gepubliceerd

Reacties (17)

Plaats een reactie
Yannick Degroeve 20:21
afbeelding van Yannick Degroeve

@TdM: Ja hoor!

Sven 20:41
afbeelding van Sven

een beetje teveel Audi A3 concept bekeken en daarbij het dak wat opgeblazen, precies. Die klinken lijken er gewoon opgeplakt, de achterkant lijkt gewoon vlak

Yvesw 21:44
afbeelding van Yvesw

Ik voel hier een nieuwe fanpagina groeien...

Yvesw 22:12
afbeelding van Yvesw

@Mesoerrie: Eens een verliezer altijd een verliezer zeg ik dan... :p

Kenny 07:30
afbeelding van Kenny

En we starten de discussie opnieuw :-)
Nu, die kloon van Audi ziet er wel slecht uit! De achterkant doet me eerder denken aan een Seat.

Techno Patat 15:02
afbeelding van Techno Patat

omg, er staat x6 en direct 13 reactie's! jullie fanboys zijn hier heel snel om nog voor ons te roepen dat hij wel mooi is! wat in mijn ogen hetzelfde is als toegeven van: ok hij is lelijk, maar mijne ego laat niet toe dat jij weet dat ik dat vind!

ot: LELIJK :D!!!!

en de x666 (haha, duivels lelijk! raar dat er nog geen tuner op die naam gekomen is :o!) is al 110.000 x verkocht enkel en alleen omdat hij stoer en anders is! dit is een bmw waar je nog een statement mee maakt, kan je met de huidige brave bimmer's totaal niet meer! en net dat trekt een echt bmw fan wel aan!

Kenny 15:47
afbeelding van Kenny

@ Patat: niks ervan! Zelfs als volbloed X6-fan vind ik dit een waar misbaksel! Het is dan ook maar een gefaalde render, zoals Niels hier aantoont.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws