Nieuwe foto's Mercedes A-klasse concept

Dat de 1-reeksen en Audi's A3 van deze wereld maar goed opletten, want Mercedes is vastberaden om van zijn nieuwe A-klasse een echte topper te maken. Dat bewijzen ook deze nieuwe foto's die net werd vrijgegeven. Het design is in niets meer te vergelijken met dat van de vorige generatie A-klasse. Afgezien van het feit dat ook dit model als instapper voor het Mercedes gamma moet dienen en dezelfde naam zal dragen, is alles anders.

Het design is heel erg sportief, wat er voor zorgt dat je het ietwat saaie karakter van de huidige A-klasse  al meteen bent vergeten. Het interieur is natuurlijk nog heel erg futuristisch en voorzien van vele speelse details die naar alle waarschijnlijkheid ergens tussen nu en de uiteindelijke productiefase zullen worden weggevaagd. Onder de motorkap zal het er ook wat spannender aan toe gaan dan we tot nu toe gewoon zijn van de A-klasse. Deze concept car is namelijk al voorzien an een 2.0-liter grote turbo motor met 210pk.

Voorlopig is het nog wel koffiedik kijken of de uiteindelijke productieversie van deze A-klasse conceptcar nog veel zal veranderen.

via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Quin 13:18
afbeelding van Quin

Ziet er zeer smakelijk uit! Voorkant heeft misschien wat te veel hoeken en kanten, maar het is een concept natuurlijk.

ScSi 11:05
afbeelding van ScSi

meteen in productie smijten :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws