Saab krijgt opnieuw een kans!

Hoe het Saab gaat kan je eigenlijk nooit zeker weten. De financiële status van het bedrijf varieert met de dag. Vandaag goed nieuws, in een persbericht laten ze weten dat er een nieuwe bron van inkomsten is binnengehaald. Een chinees bedrijf heeft namelijk 582 nieuwe wagens besteld...

Saab heeft dus het geluk 582 nieuwe wagens richting China te sturen. Aan de andere kant van de transactie staat een bedrag van 13.000.000 euro. Alleen zijn er voorlopig nergens bewijzen dat dit bedrag ook effectief is betaald. Mits wat afpingelen kan het zijn dat de Chinezen er makkelijk nog een miljoentje of twee af hebben gekregen. Saab zou het eerste deel van deze som volgende week in ontvangst nemen. Leuk voor Victor Muller (CEO), kan hij eindelijk zijn personeel betalen. Nog meer goed nieuws? Vladimir Antonov toont gezonde interesse in het bedrijf en wil eventueel investeren in Saab. Tenminste als het "Swedish Nation Debt Office" groen licht geeft. Althans dat is wat Victor beweert, in een ander bericht staat er namelijk te lezen dat Mr. Antonov de deal niet meer ziet zitten.

Eén goede zaak aan dit alles: Het aandeel van Swedish Automobile staat momenteel weer op +22%, goed voor een weekje langer het hoofd boven water te kunnen houden.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws