Nissan wil groeien en zet alles op alles

Er zijn weinig constructeurs die het kunnen, namelijk de mix vinden van modellen met fun en modellen die de ecologie in hun hart dragen, en dat onder 1 modelnaam. Nissan slaagt daar behoorlijk goed in. De toppers zijn de GT-R en de Z reeks, de groene rakkers zijn dan weer de Leaf en de zuinige stadswagen Micra. Ook de Qashqai zit daar tussen met een gezonde dosis prestaties/verbruik. Maar Nissan wil meer, dat maakte CEO Carlos Ghosn bekend.

Ze willen in totaal 90 nieuwe technologieën lanceren en 1.500 nieuwe dealerships openen, en dit om de groei te verzekeren. Ze zal ook haar gamma gaan uibreiden, en dat geldt voor zowel de Nissan- als de Infiniti-badge, al zijn ze daarin heel karig met details. Gemiddeld gezien zou Nissan elke zes weken iets nieuws gaan voorstellen, not bad at all.

Carlos Ghosn voegde er zelf nog aan toe: "We will accelerate our growth, bringing more innovation and excitement to our products and services as well as cleaner, more affordable cars for everyone around the world, in line with the energy and environmental challenges of the 21st century."

Via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:21
afbeelding van Techno Patat

Begin met er eentje te openen in Tielt, als ik een Nissan wil ontzie ik het al om helemaal naar Roeselare te rijden voor inlichtingen! Ik wil een dealer die max 5 min rijden is :p! Het gamma moet niet veel breder vind ik personelijk, ik mis geen enkele auto bij Nissan... Of het is een knappe middenklasser, honda heeft de knappe accord, toyota de avensis (ook niet onaardig, maar ook niet knap) maar Nissan laat daar nog iets vallen vind ik...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws