Mercedes en Range Rover exposeren in Knokke

Wat een gekke titel, die merken zie je toch elk weekend in Knokke? Om nog maar te zwijgen van de vele Bentley's en Porsches. Maar Range Rover exposeert de Evoque in een pand op de Dumortierlaan, niet zomaar op een parking dus.En ook Mercedes kiest voor een soortgelijke voorstelling, zij het op het Albertplein, beter bekend als de "place m'as-tu vu". Mercedes laat de SLK en de CLS de hele zomer pronken voor de vele vakantiegangers. Ook de Concept A wordt vanaf 1 tot en met 10 augustus tentoongesteld.

Weet je dus niet wat doen aan zee of ligt één van beide showrooms op je weg van je vakantiehuis naar de bakker, loop er dan even langs.

De Range Rover Evoque showroom bevindt zich op de Dumortierlaan 78 in Knokke. Hij is open op maandag, donderdag en vrijdag van 10 tot 12u30 en 14 tot 18u. Zaterdag en zondag kan je er terecht tussen 10 en 18u.

De Mercedes Star Lounge is te vinden op het Albertplein in Knokke. Je kan er binnenlopen tot 31 augustus tussen 11u en 23u. De Concept A staat er tentoongesteld van 1 tot en met 10 augustus.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:51
afbeelding van Techno Patat

Stond Audi vorig jaar niet op een plein in Knokke met hun A1? of was dat alweer 2 jaar terug? Het was een gebouw dat ging gesloopt worden, maar doordat ze in de zomer niet mogen bouwen heeft Audi het pandje een klein beetje aangekleed en er een paar A1's in gezet :p! Was best wel Premium van hun! De verkopers waren zelfs voorzien van een iPad

Pieter Aertgeerts 15:53
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Dat hebben ze tegenwoordig allemaal hoor ;)

Techno Patat 16:47
afbeelding van Techno Patat

tegenwoordig wel, maar ik leen me te herrinneren dat de iPad toen nog niet leverbaar was in BE, enkel in't buitenland...

op de salons lopen alle meisjes/verkopers met een te grote iphone in hun pollekes :p!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws