Volgende generatie Mustang krijgt volledig nieuw design

De Ford Mustang viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag, en die datum willen ze vieren met een nieuwe generatie Mustangs. Dit keer geen herkauwde variant van de huidige generatie, wel een nieuwe taal, aldus de design chef J Mays. Hij vertelt op Frankfurt dat Ford niet over haar schouders mag kijken over hoe het wel en niet mag. Er moet vooruit worden gewerkt willen ze de concurrentie met de Camaro kunnen aanhouden.

De nieuwe generatie Mustang zou er in 2014 aankomen en zou voor het eerst in de geschiedenis geen 'retro car' mogen zijn. J Mays zegt “Both (2005 en 2010 model nvdr.) of those cars everybody would say, ‘they are retro vehicles.’ ” Dit keer wil hij een nieuwe richting inslaan. “It has to look like a Mustang. But you go down a list of things that might or might not be necessary to make the car look like a Mustang.

Nog twee jaar wachten dus en dan krijgen we een gloednieuwe interpretatie van de Mustang. Benieuwd wat de Amerikanen uit hun mouw schudden.

Via Autonews

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:22
afbeelding van Techno Patat

Ik vond die retro stangs nogtands heeeel erg mooi en vet! Die generatie daarvoor darentegen was ook niet retro (de voorkant toch niet) en die was leliiiijjjjkkk!

Nuja, finger crossed voor het beste en vertrouwen hebben in die Amerikaanders zeker?

Anonieme gebruiker 17:07
afbeelding van Anonieme gebruiker

ik hoop dat in 2014 een mustang nog altijd mijn droom wagen is

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws