Mercedes doet alsof: iPhone integratie zoals het moet

Mercedes heeft een systeem bedacht waarbij de iPhone naadloos zal geïntegreerd wordt. Het systeem omvat een groot scherm dat uiteraard ook dient voor de navi en radio functies weer te geven, een innovatieve controller in het midden en nog "iets" in het handschoenbakje. In de titel staat: "doet alsof"... inderdaad kijkt u even mee naar het filmpje

We zien een knappe futuristische weergave van dingen zoals Facebook. Facebook is al te gebruiken in BMW's Connected App dacht ik? Goed, het volgende. De innovatieve besturing omvat een centraal draaiwiel. Sorry Mercedes maar om dit als "nieuw" te beschrijven. BMW gebruikt al jaren het iDrive systeem. Persoonlijk ben ik grote fan van iDrive. Hoewel vele mensen dit niet zijn door ervaringen met, vooral, de eerste uitvoeringen van het systeem. 

Om alles even samen te vatten... Mercedes heeft een iDrive systeem herbedacht dat er enkel anders uitziet qua graphics op het scherm. Toegegeven als we kijken naar het huidige besturingssysteem is dit een gigantische stap vooruit.

bron: iphoneclub

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Wim 12:32
afbeelding van Wim

ik ben wel op de boot, maar ik ben ook van het principe dat er zo weinig mogelijk afleiding in de wagen mag zijn. Nu denk ik dat Mercedes daar ook wel rekening mee zal houden, moest het tot het productie stadium geraken. Er hebben maar weinig merken zo'n binding met het woord "veiligheid" als Mercedes en Volvo, dat geef je niet zomaar af :)

Techno Patat 13:39
afbeelding van Techno Patat

@wim en messoerie: Mercedes heeft dan ook dat dual screen zitten in het auto's! Dus die apps enzo zullen wss wel voor de passagier zijn ;)!

Nieuw is het idd niet, mooi wel :)!

Yvesw 13:58
afbeelding van Yvesw

Mercedes heeft dat draaiding toch al enkele jaren hoor... En verbinding met de iPhone doet het ook al automatisch... Wat is er dan nieuw? Faceboek? You have got to be kidding me...

Zoals Mesoerrie zegt, wat is de toegevoegde waarde van dit alles? Bellen zonder je gsm te moeten aanraken is handig, maar al die andere rommel heb je toch niet nodig...

Yannick Degroeve 15:31
afbeelding van Yannick Degroeve

facebook in de wagen is totaal nutteloos maar moet toegeven... mijn iphone is te bedienen met 1 vinger zonder men hand van het stuur te halen... af en toe in file's of bij rood licht durf ik nog wel is "effe facebook checke" (schaam op mij)

Techno Patat 18:21
afbeelding van Techno Patat

@yannick: ik moet me dan ook schamen, want als hij in z'n houder vlak bij het stuur zat gebeurde het ook wel eens dat ik bij een rood licht op dat Blauwe F-icoontje duwde :$! Nu met de HTC is da gelukkig weg! Voornamelijk omdat de houder niet meer past :D!

Yvesw 19:39
afbeelding van Yvesw

Facebook in de auto??? Komaan manne... :p

ps: Autofans loopt veel sneller door de reversed proxy met caching en load balance... Goed bezig!

Techno Patat 16:49
afbeelding van Techno Patat

@yves: ik dacht het ook, ze moesten dat al lang gedaan hebben! Ik heb het al tientallen keren voorgesteld maarja, die techneuten hé ;)!

Nee serieus: het loopt inderdaad opvallend vlotter!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws