Volvo zwaait C70 uit met Inscription Edition

De C70 maakt al

sinds 2005 het mooie weer binnen het Volvo gamma. Deze stijlvolle coupé-cabriolet werd in 2009 nog van een deugddoende facelift voorzien, maar die lijkt nu al wel wat van zijn kracht te zijn verloren. Om nog voor een laatse opsteker van de verkoopcijfers te zorgen, beslissen de Zweden (Chinezen) om een speciale limited edition te lanceren. Onder de naam Inscription Edition zal deze speciale editie van de C70 in de verkoop gaan.

De Inscription Edition zal beschikbaar zijn in drie verschillende kleuren: Black Stone, Black Sapphire of Ice White. Voor het interieur is de keuze wat minder uitgebreid en zal de geïnteresseerde klant ofwel voor Off Black ofwel voor Calcite-kleur moeten kiezen. Andere nieuwigheden voor de C70 Inscription Edition zijn de LED dagrijlichten, speciale logo's, exclusieve 18 duims aluminium velgen alsook aluminium afwerking van de cabine. De Volvo C70 Inscription Edition zal normaal gezien met alle gebruikelijke motoren moeten worden aangeboden.

De officiële voorstelling van het model volgt volgende week op het de 2011 Los Angeles Auto Show. In totaal zullen er 2.000 exemplaren worden geproduceerd tot aan het einde van de levensduur van de C70, eind 2013.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:08
afbeelding van Techno Patat

Mooie velgen, mooie auto, net interieur en nog vrij praktisch (En speciaal voor Yves: Saai!)! Een win hier?

Enkel de naam van het wit: Ice white is een faal! Want dat is namelijk de kleur die ik op m'n (droom) E63 AMG zou bestellen! Is namelijk mat-wit :D!

Yvesw 10:18
afbeelding van Yvesw

@Patat: U was "saai" vergeten op te noemen ;) Ik heb hem nooit echt iets gevonden.
Maar eerlijkheidshalve zijn er maar weinig hard-top cabrio's die mij kunnen bekoren...

Techno Patat 16:08
afbeelding van Techno Patat

Dat probleempje van je kan goed opgelost worden met een 5 cilinder diesel met 200 pk, of die T6 :)!

Yvesw 18:44
afbeelding van Yvesw

Ik weet het niet, die Diesel met 200pk lijkt me toch net te magertjes voor wat hij moet meezeulen. Pas op, traag zal het niet zijn (trage diesels zijn bijna onbestaande dezer dagen), maar toch zou het net allemaal iets strakker en harder kunnen...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws