Autofans videotip: Automobile Magazine verkiest Audi A7 tot auto van het jaar.

Bij Autofans.be kunnen we het resultaat van de verkiezing bij Automobile Magazine enkel en allemaal maar toejuichen. De Audi A7 is een echte designtopper en weet zowel de sportiviteit van supersportieve R8 perfect te combineren met de luxueuzere uitstraling van de grotere berlines A6 en A8. Met deze unieke looks betrad dit model een segment dat tot voor kort het unieke speelterrein leek te zijn van wagens als de Mercedes CLS.

Om niet al te veel te moeten uitwijden over wat wij echt vinden over de A7, hou ik jullie nog even in spanning tot aan de publicatie van de enige echte Autofans.be rijtest met de Audi A7.

 

 

via AutoMobileMag

Foto's uit de gallerij behoren toe aan Autoblog.com

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
knowhowaboutaudi 14:55
afbeelding van knowhowaboutaudi

Eigenlijk zou je er een V8 in moeten kunnen krijgen, er bestaat ten slotte toch ook een CLS500

Techno Patat 16:34
afbeelding van Techno Patat

Dat wordt zelfs redelijk openlijk besproken!

De 500 Motor is de meest verkochte benzine motor bij Mercedes (Vooral door de CL en se S/SL)! Daarom dat ze eigenlijk de motor er niet uitsmijten! Ze halen alle ontwikkelingskosten wel bij andere modellen vandaan! Maar van de CLS en de E worden er bedroevend weinig 500 modellen verkocht omdat (iedereen) liever een 63 heeft (En volledig terecht overigens :p!)

Dat is bij Audi inderdaad een probleem, maar dat V8 dingetje dat je aanhaalt is opgelost met de S7 hé ;)! En downsizing is tha shizle de dag van vandaag, dus vandaar dat je nu moet kijken naar 6 cilinders! Dat zijn de nieuwe V8's ;)!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws