Drie speciale Veyrons voor Dubai Auto Show

Het leek erop dat Porsche de wedstrijd om het meeste afgeleiden en varianten van een model had gewonnen. Toch biedt Bugatti al diegenen die nog geen Veyron Grand Sport kochten nu de mogelijkheid om te kiezen voor één van de drie speciale versies. De eerste is een exemplaar in geel en zwart, refererend naar de favoriete kleuren van Ettore Bugatti. Die combinatie vinden we terug op de carrosserie maar ook op het leder van de zetels.

De centrale console werd uit carbon vervaardigd, het stuur en dashboard werden met leder bekleed. Zijn prijs ligt op 1,58 miljoen euro.

De tweede Veyron Grand Sport die in Dubai zal tentoongesteld worden is een blauw exemplaar met accenten in gepolijst aluminium. Binnenin komt ook dat Indigoblauw weer terug op het leder en het carbon, deze keer in combinatie met een Tangerine oranje interieur. Prijskaartje van deze bedraagt 1,74 miljoen euro.

De laatste Grand Sport is er eentje met een groengelakte carbon carrosserie, in combinatie met gepolijste aluminium elementen. Het interieur wordt groen met zilver, terwijl ook de velgen gepolijst aluminium krijgen. De prijs voor deze is ook 1,74 miljoen euro.

Drie nieuwe klanten maakt Bugatti dus gelukkig met een nieuwe Veyron Grand Sport, al is het natuurlijk niet onmogelijk dat één iemand de drie wagens tegelijk koopt. De show gaat tenslotte door in Dubai.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws