Nissan GT-R doet 0-100 in 2,84 seconden

Hoeveel krijg jij gedaan in 2,84 seconden? De nissan GT-R 2013 Spec versnelt in die tijd van 0 naar 100 km/u. Hoewel de omstandigheden vaag zijn ziet het filmpje er niet getrukeerd uit, al krijg je weinig kans om zelf mee te klokken of die 2,84 seconden niet uit de lucht gegrepen is.

De foto bovenaan het artikel komt uit onze rijtest met de 2012 Nissan GT-R.

Nissan GT-R doet 0-100 in 2,84 seconden

Laatst gepubliceerd

Reacties (24)

Plaats een reactie
Nuvolari 16:13
afbeelding van Nuvolari

2,84 of 2,48?

Sven 16:33
afbeelding van Sven

whoops, typfoutje, blij dat ik er geen 8,42 van maakte :)

Techno Patat 19:49
afbeelding van Techno Patat

Ik ben -weeral- fan! En dat deze dan nog eens zo weinig kost maakt het niet leuker om nee te zeggen :p! Vooral omdat ik er het geld voor kan hebben, maar het eigenlijk moet gebruiken voor een andere aankoop! Maar zo een leuk tweedehandsje moet toch al veel glimlachjes op m'n gezicht toveren!

Mjah, dromen...

Techno Patat 19:43
afbeelding van Techno Patat

Ik bedoel bij wijze van spreken hé! Nieuw is dat voor de meeste van dit blog onbetaalbaar! Maar een leuke occasie moet toch echt haalbaar zijn voor iedereen die een beetje werkt? Als is het het vorige model, dan nog ben ik tevreden!

Zag vandaag een nissan 350Z te koop staan voor 8.000 euro! Daar val je toch van omver, die had 25.000 km en was van de allerlaatste 350z serie! Dan MOET zo een GTR'tje toch ook goed dalen in waarde en doenbaar zijn... (om aan te kopen dan, onderhoud/nafte/banden/verzekering is onbetaalbaar)

Karel 20:08
afbeelding van Karel

wow, 8k voor een 350z, dat is geen geld :)

Quin 21:20
afbeelding van Quin

15.000 vind je tegenwoordig toch echt niet veel meer, Mesoerrie? :p

Nuja, je vindt wél nog veel voor die prijs, maar ik bedoel dan een écht plezierige wagen. De MiTo zit wil in jouw prijsklasse, maar als je echt de leukste MiTo wil, kun je daar gerust minimaal nog 5k bijdoen.

Wim 09:19
afbeelding van Wim

die 205 is echt lache(positief), precies kartonnen deurtjes als je het vergelijkt met de auto's van vandaag :)

Techno Patat 14:35
afbeelding van Techno Patat

Nope, in perfecte staat! Maar wel in Duitsland he! Occasions kosten daar net iets meer dan de helft van hier in BE! Bv: de Alfa zoals in hem wil: in Belgie meer dan 25.000 euro, in Duitsland 15.000 euro bij een alfa-specialist!

Dus kijk ik bijna altijd voor Duitse occasies! En zoals messoerie zegt: aan een tweedehands wagen wil ik voor de moment ook niet teveel uitgeven! Misschien als ik later wat beter boer dan mijn schamele loontje van nu ;)!

messoerie je vergeet de leukste Volvo's nog! 240 turbo en de p1800! Dat zijn nog eens auto's! Al moet jouw 850 t5 niet veel onderdoen :p! En die s2000 vind ik ook leuk, maar een 350z ziet er iets vetter uit, die S is zeker langs binnen een beetje minder leuk! En in heb een zwak voor sportwagens van Nissan!

@Ponrow: zeg aub dat je een e39 m5 wilt! want dat zijn ongeevenaarde schoonheden van BMW! De enige m5 die ik wil! Bijna liever den een e30 m3 cequotto :p!

Yvesw 17:07
afbeelding van Yvesw

@Patat: EEN S2K MINDER LEUK?????? Wat is er minder leuk aan een hoogtoerige motor verpakt in een lichtgewicht cabrio met een felrode "start button" die naar je smeekt om hem in te drukken? Om nog maar te zwijgen over de digitale display en de zalig zittende kuipzetels en en en.... U doet me pijn :(

Yvesw 17:15
afbeelding van Yvesw

@Kevin300: Patat kijkt vooral op: http://kartoffeln.de/ ....

Techno Patat 18:31
afbeelding van Techno Patat

Meestal autoscout24.de omdat er daat minder schadewagens op staan en de dealers zetten hun auto's ook meer daarop! Maar die 350z stond idd op mobile.de :)! Hoewel hij er nu van is, er staat voor dat geld enkel nog een goud achtige :(! Hoewel het ook niet mis is!

yves: breng ik je in verlegenheid als ik vraag hoe je die sites zelfs nog maar kent :p?

Yvesw 19:03
afbeelding van Yvesw

@Patat: Google is je vriend in de donkere internetwegen...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws