Dronken man gaat helemaal los op Mazda's

De 22-jarige Edward Roth zit dik in de problemen. Al zijn de grootste problemen pas gekomen na zijn dronken actie. Afgelopen zaterdagochtend (rond 3u30) wandelde de man, strak in het pak, door San Diego wanneer hij een telefoontje krijgt. Na dit telefoontje is zijn feesthumeur plots met de horizon verdwenen. Jammergenoeg was de man dronken als de pest en wandelde hij voorbij een Mazda dealer. U kan de afloop al raden?

 

Langs de kant van de weg vond "Zatten Edwaar" een spade. Deze heeft hij dan ook gebruikt om er op los te slaan. Hij begon rustig met het vernielen van 14 autoruiten ging dan over tot het in elkaar stampen van de wagens. Om af te sluiten vernielde hij ook nog tal van zaken in de kantoren. Toen de politie eindelijk ter plaatse was kregen die als goeiedag een steen naar hun hoofd gegooid. Gelukkig was het de Taser niet ver weg en kon hij worden overmeesterd.

Totale schade ligt op een $50.000. Dit bedrag is exclusief(!) het verlies in waarde van de wagens.

Edward heeft trouwens geen voorgeschiedenis met de dealer, noch heeft hij er gewerkt, noch heeft hij er ooit een wagen gekocht of laten herstellen. Waarom meneer Roth zijn humeur plots verpest was is helaas niet geweten...

Klik hier voor de pijnlijke video

Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
David 12:54
afbeelding van David

Zijn aandelen van Mazda gekelderd ? Zijn vrouw gaan lopen met een japanner ? Geen idee, maar wat mij betreft moet vandalisme gelijk staan aan dwangarbeid !

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws