Mobil lanceert nieuwe website met Product Selector voor personenwagens

Advertentie - Het gebruik van de juiste motor olie zorgt ervoor dat autobezitters profiteren van een potentieel lager brandstofverbruik en verminderde motorslijtage. De Mobil Product Selector helpt je op eenvoudige wijze de juiste motorolie te selecteren voor personenauto’s. De Mobil Product Selector is te vinden op www.mobil.be en www.mobil.nl. De tool is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Door het merk, type en bouwjaar van het voertuig in te voeren, identificeert de Product Selector de meest geschikte motorolie.

Met de juiste olie profiteren klanten van een potentieel lager brandstofverbruik en een betere bescherming tegen motorslijtage. De door de Product Selector opgegeven resultaten zijn afgestemd op de eisen van de autofabrikant, waardoor de selectietool ook OEM-goedgekeurde Mobil smeermiddelen aanbeveelt.

De lancering van de Product Selector vindt plaats in een periode waarin steeds meer mensen kiezen voor synthetische oliën. Mobil is één van de eerste grote olieleveranciers in de Benelux die een reeks motoroliën heeft ontwikkeld speciaal voor benzine- en dieselmotoren in GM-voertuigen binnen Europa. Mobil 1 ESP 0W-40 en Mobil Super 3000 Formula G 5W-30 zijn volledig goedgekeurd en voldoen aan alle specifieke eisen van Chevrolet, waardoor ze op de verpakking het Dexos™-label en handelsmerk mogen dragen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws