BMW plaagt met video nieuwe X6M diesel

BMW heeft een hele hoop nieuwigheden op stapel staan en daarvan komen er een groot deel van de ///M-Sportafdeling. Zo laat BMW nu deze video los van een X6 met M-badge. Jammergenoeg voor de kijker zijn alle logo's en de wijzigingen mooi weggeveegd zodat het raden blijft naar het model waar het nu werkelijk om gaat. Wij gokken alvast op de X6 M met dieselmotor en zoals het lek rond de M550d liet uitschijnen, 380 pk. De omschrijving van de video sterkt ons vermoeden. Filmpje bij 'meer lezen'.

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 19:44
afbeelding van Techno Patat

Je kan daar op het einde inderdaad precies x6///m 50d lezen! Ik vindhet belachelijk! Als ze op een diesel een //m kleven hebben ze volledig afgedaan voor mij! Bmw is hun fans (niet dat ik er 1 was) overboord aan het gooien! Ik keek enkele weken geleden (beetje na de launch van de nieuwe m5) eens toevallig op m5board! Er stonden zeker 10 berichten van mensen die afscheid namen! de oude m5 ging eruit, en ze wachtten op de nieuwe m5! Maar omdat die hun zo dik tegenviel (oa de 2000 kg, turbo's en de looks) zijn er 9 die een E63 gekocht hadden en 1 die een XJ supercharged kocht!

De trouwe fans zijn ze aan het verliezen, en met zo een acties gaan ze het enkel maar slechter maken! Terwijl een merk volgens mijn inziens juist heel veel haalt uit zn trouwe fans! Nie enkel qua verkopen, maar je hebt ze nodig om overal je naam te verdedigen, om mond aan mond reclame te maken, etc etc!

Nuja, wel nog een voetnootje: een x6m plus zou ik wel tof vinden! Stel u voor, die x6 met de v10 uit de oude m5 :o!

*beseft dat het onmogelijk is maar droomt toch van het geluid*

Kenny 21:47
afbeelding van Kenny

Patat, met pijn in m'n hart moet ik je gelijk geven. De übervette V10 is weg, de volgende M3 zal misschien geen M3 maar een M4 worden, en dan misschien een diesel met een M-badge in een X6-5? Da's een brug te ver jongens... Maar diep, heel diep blijf ik toch een M-fan...

Nog even over die V10, Patat, wist je al dat Hartge ooit een V10 in een 3-reeks heeft gepropt? Dat moet pas een belevenis zijn :-) Het blok paste maar net tussen de steunen ^^
http://www.m5board.com/vbulletin/gtboard-com-general-sportscars/187221-h...

Techno Patat 14:46
afbeelding van Techno Patat

Jup kenny, ik wist het! Ik heb dat filmpje wss een tiental keer gezien waarin hij getest word :D! Man wat is dat een vette auto!! Grappig dat die V10 daarin pastte :p! Ik zou het allesinds niet proberen!

Dat van die M3 - M4 is nog niet zeker! Ze zouden de 3_serie coupé nog laten bestaan volgens dat ik hoorde, en de 3 serie grancoupé (dus de 4 deurs versie van de 2 deurs coupé van de 4 deurs auto) zou dan 4 serie heten! Op die manier maken ze een overgang zodat de 'fans' er beter tegen zouden kunnen :p!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws