Komt er een RR Evoque zevenzitter met 1.8 turbo (310pk) ?

Range Rover zit op de wip, niet sinds een week, maar al vele jaren. Het merk blijft velen tot de verbeelding spreken en voor sommigen, inclusief ondergetekende, blijft het een van de enige echte 4x4's. Onlangs voegden ze een lid toe tot de familie, de Range Rover Evoque. Een sportieve crossover waarbij je je vingers aflekt bij het kijken ernaar. Volgens een rapport zou Range Rover werken aan meer van dat moois, namelijk een op de Evoque gebaseerde zevenzitter. De Grand Evoque, laat ons hem zo noemen, zou 300 mm langer zijn dan diegene die we nu kennen. Maar er zou meer worden aangepast.

Omdat de huidige Evoque met een sterk dalende daklijn zit, zou die lijn wat moeten worden aangepast worden wil ze zeven mensen met enige ruimte kunnen vervoeren. Het basisdesign zou wel rusten op dat van de Evoque.

Onder de kap zou ook wat nieuws schuilen. Daar denkt men niet alleen aan een nieuwe diesel of zelfs hybridetechnologie, met denkt er ook aan een nieuwe 1.8 turbo benzinemotor met niet minder dan 310 pk.

Via Autocar

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws